Monday, May 7, 2012

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ

«Ζήτησα ισχυρή εντολή.
Ο λαός αποφάσισε διαφορετικά.
Σέβομαι το μήνυμά του…
Το σημερινό αποτέλεσμα εκφράζει την απογοήτευση του Ελληνικού λαού για τα αδιέξοδα της οικονομικής πολιτικής που εξάντλησε τα όρια της αντοχής του, μια που δεν περιελάμβανε τις αναγκαίες πολιτικές Ανάπτυξης.
Αυτό για το οποίο εξ αρχής επιμέναμε, μέσα κι έξω από την Ελλάδα. Κι εξακολουθούμε να επιμένουμε.
Το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται πρώτο κόμμα, αυξάνει τις ευθύνες της, μια που πλέον αποτελεί το μόνο πυλώνα πολιτικής σταθερότητας στην Ελλάδα.
Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη σχηματισμού κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, με δύο αποκλειστικές επιδιώξεις:
Την παραμονή στο ευρώ και την τροποποίηση πολιτικών του Μνημονίου, ώστε να υπάρξει Ανάπτυξη και ανακούφιση της κοινωνίας.
Σήμερα καταθέτω αυτή την ανοικτή πρόταση προς όλες τις δυνάμεις που δέχονται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την ανάγκη αλλαγής της οικονομικής πολιτικής.
Κατανοώ την οργή του κόσμου, αλλά η Παράταξή μας δεν θα αφήσει την Ελλάδα ακυβέρνητη».

1 comment:

  1. Κ.Σαμαρά εσύ προκάλεσες..αυτές τις εκλογές..και μάλιστα ζήτησες και αυτοδυναμία...όμως να ξέρεις ..ιστορικά οι λαοί ακολουθούν πάντοτε αυτούς που τους ταίζουν και όχι αυτούς που θέλουν συνεταίρους στις πελατειακές σχέσεις.

    ReplyDelete

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...