Sunday, February 12, 2012

IN MEMORIAM: Ουίτνι Χιούστον (1963-2012)


Η Αμερικανίδα τραγουδίστρα και ηθοποιός Ουίτνι Χιούστον, βρέθηκε χθες νεκρή σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Χίλτον στο Μπέβερλι Χίλς, στη Καλιφόρνια, όπου είχε καταλύσει για λίγες μέρες. Η αστυνομία, που επιβεβαίωσε τον θάνατό της, είπε ότι δεν είναι ακόμα γνωστό πως πέθανε. Η Χιούστον ήταν μόλις 48 ετών,και είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια η καριέρα της σκιάστηκε από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και από τα σοβαρά προβλήματα που είχε ο γάμος της με τον επίσης διάσημο τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν.
Ο θάνατός της, που επήλθε στις 15.55, τοπική ωρα Λος Αντζελες, χθες 11.2.2012, ηρθε την παραμονή της τελετής απονομής των βραβείων Γκράμι στο Λος Άντζελες. Για αυτό ήταν εκεί - για να παραβρεθεί σε ένα πάρτι που θα γινόταν χθες το βραδυ. Το πάρτι έγινε, και εκεί ανακοινώθηκαν τα άσχημα νέα, και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Εκεί ήταν, καλεσμένος, και ο σπουδαίος πιανίστας και συνθέτης της τζαζ, Χέρμπι Χάνκοκ, ο οποίος είπε: "Είναι αδύνατον να κρύψεις τη λύπη σου. Είναι μεγάλη απώλεια.Η ψυχή και το πνεύμα της θα ζουν μέσα μας για πάντα".

Αμερικανικά μπλογκς που ασχολούνται με το lifestyle, γραφουν ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή η Χιούστον διασκέδαζε ως το πρωί σε πάρτι, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, πιθανώς και ναρκωτικών. Η σωρός της μεταφέρθηκε από το ξενοδοχείο σε νοσοκομείο όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία. Τα αποτελέσματά της θα ανακοιωθούν σε 4 έως 6 εβδομάδες.

Η σόουλ και γκόσπελ μουσική ηταν "το γερό θεμέλιο" της σταδιοδρομίας αυτής της σπουδαίας τραγουδίστριας. Ο ρόλος της στην ταινία Bodyguard, καθώς και το τραγούδι I Will Always Love You, θα μείνουν στην Ιστορία. 

Πούλησε 170 εκατομύρια άλμπουμς παγκοσμίως. Κέρδισε 6 βραβεία Grammy.




1 comment:

  1. Μια ακόμα απώλεια δυστυχώς ,R.I.P. sweet Whitney !

    Αγγελίδης Θεόδωρος

    ReplyDelete

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...