Thursday, December 16, 2010

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ...


Για μία, μόνο, εκπομπή. Αλλά, τι εκπομπή;


Την Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, ο υποφαινόμενος θα δώσει στις 8 η ώρα το πρωί, το εναρκτήριο λάκτισμα, όπως λέμε στο ποδόσφαιρο, μιας μαραθώνιας εκπομπής που υπόσχεται να είναι μία από τις καλύτερες που θα έχουν μεταδοθεί ποτέ από ελληνικό ραδιόφωνο. Θα μεταδοθεί από το Ράδιο Φιλία 106,7, (και μετά τις 3 το απόγευμα από το «Κόκκινο στα 105,5), μέχρι τα μεσάνυχτα, και θα είναι αφιερωμένη στο θεραπευτικό πρόγραμμα «Στροφή», σε κάθε παιδί, σε κάθε άνθρωπο που δίνει αγώνα να απεξαρτηθεί, όχι μόνο από τα ναρκωτικά, αλλά από κάθε τι που μολύνει τις ψυχές και καταστρέφει τη ζωή μας.


Στη συχνότητα του «Φιλία», θα συναντηθούμε φίλοι του ραδιοφώνου, και ο καθένας, για μία ώρα, θα κάνει την δική του εκπομπή. Όπως θέλει. Με μουσικές από το σπίτι του, όχι από κονσέρβα. Και με λόγια και σκέψεις που, όσο ποτέ άλλοτε, έχουμε την ανάγκη να μοιραστούμε, με άλλους. Ιδού το πρόγραμμα:


8-9: Χρήστος Μιχαηλίδης
9-10: Άκης Έβενης.
10-11: Γιάννης Καλαμίτσης – Γιώργος Χουδαλάκης
11-12: Παύλος Τσίμας – Γιώργος Μουχταρίδης
12-1: Μενέλαος Καραμαγγιώλης
1-2: Κωνσταντίνος Τζούμας
2-3: Χρήστος Φερεντίνος-Κώστας Μαραβέγιας
3-4: Κώστας Αρβανίτης
4-5: Οδυσσέας Ιωάννου
5-6: Πάνος Χρυσοστόμου
6-7: Μάκης Μηλάτος
7-8: Άρης Δαβαράκης
8-9: Γιάννης Πετρίδης
9-10: Μάκης Προβατάς – Αντώνης Πανούτσος – Γρηγόρης Ψαριανός
10-11: Γιάννης Τριάντης
11-12: Κατερίνα Ακριβοπούλου


Καλή αντάμωση, και καλή ακρόαση.

3 comments:

  1. Το ίδιο θάκανα και εγω, Στέλιο μου

    ReplyDelete
  2. Και μια και αναφέρθηκες στο θέμα της απεξάρτησης απο κάθε τι που μολύνει τις ψυχές μας, έχω να καταθέσω κάτι σχετικό. Στα αρχαία ελληνικά η λέξη αμαρτάνω σήμαινε αστοχώ. Κατ επέκταση αμαρτία είναι η απώλεια του στόχου. Όπως και η μόλυνση της ψυχής. Απλά κάποια στιγμή η μόλυνση υπερισχύει και μπαίνουμε στα μονοπάτια της όποιας εξάρτησης.
    Αν κα΄τι μου άρεσε στο σχόλιο σου είναι η διαφαινόμενη απενοχοποίηση της εξάρτησης μέσω της γενίκευσης της εξάρτησης. ¨ολοι ΄'εχουμε εξαρτήσεις. Οι εξαρτημένοι απο τα ναρκωτικά δεν είναι κακοί ή κατώτεροι. Είναι σαν και εμάς. Απλά δεν άντεξαν.
    Ένας παλιός φίλος καταδιακσμένος σε θάνατο, έγκλειστος στην Κέρκυρα, τα χρόνια εκείνα μετ΄;α τον πόλεμο μου είχε πεί.
    Σε ένα βασανιστήριο που όλοι θα φάμε 80 βουρδουλιές, εγώ που αντέχω 100 είμαι καθαρός,είμαι ήρωας εσύ που αντέχεις 60 είσαι προδότης.
    Ας μην κρίνουμε λοιπόν την ανθρώπινη αδυναμία. Ας μην ηθικολογούμε, ας μην αποστρέφουμετο βλέμα.
    Ας είμαστε άνθρωποι.
    Καλή επιτυχία τη Δευτέρα.
    Γιωργος Λ

    ReplyDelete

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...