Wednesday, December 12, 2012

ΠΟΟΟΟΟΡΤΑ, ΡΕΕΕΕΕΕ!!!


«Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν, όσοι αντέχουν να συνεχίσουμε, θα συνεχίσουν μαζί μας, όσοι δεν αντέχουν μπορούν να γυρίσουν στα μαντριά τους, καλό ταξίδι», δήλωσε χθές, 11 Δεκεμβρίου 2012, από το περιστύλιο της Βουλής, ο Πρόεδρος των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων", κ. Πάνος Καμμένος, μετα το κύμα των παραιτήσεων που σάρωσε το νεότευκτο κόμμα του το οποίο, σύμφωνα με τους πολιτικούς σχολιαστές, κινδυνεύει πλέον να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη. Παραιτήθηκαν, το στέλχος του κόμματος και πρώην συνδικαλιστής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μανώλης, ο επίσης σημαίνον στέλεχος και βουλευτής Αιτολοακαρνανίας Δημητρης Σταμάτης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Χρήστος Ζώης, ενω ο κ. Καμμένος καθαίρεσε από γραμματέα του κόμματος τον Κ. Μαρκόπουλο.


Όλα αυτά συνέβησαν μετα από δηλώσεις του αρχηγού του κόμματος (;) ότι θα ήταν διατεθειμένος να συνεργαστει κυβερνητικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και μετά την επιβεβαίωση από τον Γ.Μανώλη ότι πράγματι, τον περασμένο Μάιο, ο Πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", με non-paper του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, (που τότε είχε διαψεύσει ότι υπήρχε), είχε πει ότι θα μπορούσε να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συμμαχίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά.

Οι πολιτικές παλινωδίες του κ. Καμμένου τον εμφάνισαν ακόμα, σ΄μφωνα με δημοσίευμα του "Βήματος", να έχει συνομιλήσει τον τελευταίο καιρό με επιχειρημαίες, προτάσσοντάς τους ως μόνη λύση-σωτηρίας της Ελλάδος την υπαγωγή της στο δολλάριο.

Δυστυχώς, σε μία από τις κρισιμότερες περιόδους της Ιστορίας της, στην πατρίδα μας έλαχαν τέτοιας, περιορισμένης, αλλά και επικίνδυνης εμβέλειας πολιτικοί.

ΥΓ: Πάντως, στο (από)κομμα του κ. Καμμένου, παραμένει "ωσάν να μην συμβαίνει τίποτα", ο τρισχαριτωμένος κ. Τέρενς Κουίκ, κραυγάζοντας από μικρτόφωνο το οποίο νομίζει ότι ακόμα κρατεί: "Παιδιά, και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα"!...

1 comment:

  1. Δεν έλαχαν οι πολιτικοί Χρήστο μου, εκλέχθησαν απο μία μερίδα πολιτών. Ισως να είναι σωστό αυτό που λέγεται οτι κάθε λαός είναι άξιος των ηγετών του.

    ReplyDelete

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...