Friday, October 19, 2012

ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!



3 βουλευτίνες, οι εικονιζόμενες κατά σειρά: Κα. Όλγα Γεροβασίλη του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και γιατρός, η κα. Χρυσούλα Γιαταγάνα, δικηγόρος και τέως εισαγγελέας, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως και η κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δικηγόρος και αυτή, καταγγέλθηκαν στο Προεδρείο της Βουλής από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Ψυχάρη ότι κάπνιζαν μέσα στο κτίριο, κάτι που απαγορεύεται δια νόμου. «Στην επισήμανσή μου δε προς την κυρία Γεροβασίλη, ότι το κάπνισμα απαγορεύεται μέσα στη Βουλή, η απάντηση που έλαβα από αυτήν επί λέξει ήταν: Θα εφαρμόζω όποιον νόμο θέλω, όπως θέλω και όποτε γουστάρω», είπε. Σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χωρα εάν συνέβαινε αυτό, οι 3 «θεριακλήνες» κυρίες δεν θα ήταν σήμερα βουλευτίνες. Και θα μπορούσαν τότε, έξω από τη Βουλή να κάπνιζαν όσο ήθελαν.

1 comment:

  1. Αγαπητέ Χρήστο.

    Άν καί φανατικός αντικαπνιστής πιστεύω ότι για να υπάρξει πλήρης εικόνα για το συγκεκριμένο περιστατικό το σωστό είναι να προβληθεί καί ή κοινή ανακοίνωση - απάντηση των τεσσάρων ( καί όχι τριών ) βουλευτών , δεδομένου ότι παρών ήταν καί ό βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κος Παύλος Βογιατζής , όπου εμφανίζεται ό κος Ψυχάρης να επιτίθεται με αήθη τρόπο καί σε συνεργάτιδα του κου Κουίκ ! αυτό επαναλαμβάνω δεν αναιρεί το γεγονός ότι ή απαγόρευση καπνίσματος πρέπει να γίνεται σεβαστή απ' όλους πόσω μάλλον απο τους 300 της βουλής αλλά καί τα γεγονότα να παρατίθενται ώς έχουν καί όχι μονόπλευρα !

    Φιλικά.
    Αγγελίδης Θεόδωρος

    ReplyDelete

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...