Tuesday, January 10, 2012

Συσσίτιο για τους απλήρωτους και παραπεταμένους (από ιδιοκτησία και διοίκηση) της "Ελευθεροτυπίας!

Η είδηση δημοσιεύεται στο blog του εκπροσώπου των εργαζόμενων (;) στην "Ελευθεροτυπία", που κάποτε ηταν εφημερίδα, μέχρι να πέσει στα χέρια των θυγατέρων Τεγόπουλου, και στη τελευταία διεύθυνσή της, που θα μείνουν, μαζί με τους "μουτζαχεντίν" τους,  στην Ιστορία ως "η ομάδα που κατάφερε να κλείσει μία από τις σημαντικότερες εφημερίδες των τελευταίων δεκαετιών", αφήνοντας στον δρόμο, και απλήρωτους επί μήνες, περίπου 800 εργαζόμενους:

"Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων από τη βοήθεια που έχει συγκεντρωθεί από συναδέλφους άλλων ΜΜΕ καθώς και από την ίδια την εφημερίδα. Όσοι δεν έχετε πάρει ακόμη τρόφιμα μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία της εφημερίδας (4ος όροφος-υπεύθυνος Μωυσής Λίτσης), τη Δευτέρα 09/01/2012 μεταξύ 17.30-19.30."

Μια τέτοια είδηση, για όποια εταιρεία συμπεριφερόταν έτσι στους εργαζομένους της, τις παλιές καλές μέρες της εφημερίδας, θα ήταν στην πρώτη σελίδα της, και με βασικό άρθρο που θα έλεγε και δυό ωραία φωνήεντα στ' αφεντικά της!

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...