Monday, August 1, 2016

ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ BRIEFING ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΜΕΙΛ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΙΛΑΜΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ; ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ; Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΝΑ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ" ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΥΧΕΙΣ ΜΠΗΧΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΟ ΑΡΚΑ, ΥΠΕΝΘΥΜΖΩ ΠΩΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΑΣΕΙΣ, ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ, ΕΧΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΘΕΛΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ Σ' ΕΝΑΝ ΑΡΚΑ. ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. Χ.Μ.
Σημείωμα,1.8.2016
«Τρέχα τρέχα οδηγέ, για να τους περάσουμε..»
Συγχαρητήρια στη Νέα Δημοκρατία. Μόλις η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ζητήσει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή για την Παιδεία, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έσπευσε πρώτο να καταθέσει το σχετικό αίτημα. Απέδειξε έτσι απέναντι σε ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα έχει αντανακλαστικά παιδικής χαράς. «Ναι, αλλά εμείς προλάβαμε και το κάναμε πρώτοι». Συγχαίρουμε την Νέα Δημοκρατία για την τεράστια πολιτική της επιτυχία. Ελπίζουμε ότι εκτός από το να τρέχει να κατοχυρώνει τις προ ημερησίας διατάξεως συζητήσεις, θα μπορέσει κάποια στιγμή να συζητήσει και επί της ουσίας: Για το πώς η δική της διακυβέρνηση εξουθένωσε ένα τόσο σημαντικό αγαθό και για το όραμά της που παραχωρεί το δικαίωμα στην παιδεία αποκλειστικά στους λίγους. Θα τα πούμε λοιπόν στην Βουλή, ενώπιον του λαού. Υποθέτουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης αναζητά ήδη γελοιογραφίες του Αρκά, προκειμένου να κάνει ακόμα μια σοβαρή και ουσιαστική τοποθέτηση.

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...