Wednesday, April 9, 2014

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ!



ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, 41, βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ), πρόσωπο τών ημερών μετά τις μηνύσεις που υπέβαλε εναντίον 3 δημοσιογράφων της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», η μία εκ των οποίων, η αρχισυντάκτης Δέσποινα Κονταράκη συνελήφθη την Κυριακή το βράδυ και αφέθηκε ελεύθερη, ενώ οι άλλοι δύο, Γιώργος Κουβαράς και ο διευθυντής Αλέξης Σκαναβής, ως τη Δευτέρα καταζητούνταν. Η κ. Μακρή, που τον περασμένο Ιούνιο είχε σκαρφαλώσει στα κάγκελα της ΕΡΤ για να διαμαρτυρηθεί για το κλείσιμό της και «το φίμωμα της ελευθερίας έκφρασης», ενοχληθηκε από άρθρο της κ. Κονταράκη που αναφέρεται σε δηλώσεις πως φέρεται να είχε κάνει η βουλευτής για τις συλλήψεις στελεχών της Χ.Α. Στο άρθρο η Ραχήλ Μακρή περιγράφεται ως «ανεκδιήγητη» και αυτό, όπως είπε, την ενόχλησε περισσότερο απ’ όλα. Υπέρ της παρενέβη ο ανεκδιήγητος Πρόεδρος του Κόμματος, Πάνος Καμμένος, ο οποίος στο twitter του προειδοποιεί ότι «όποιο ΜΜΕ ή δημοσιογράφος λειτουργεί ως ρουφιάνος των δυνάμεων κατοχής των δανειστών θα διώκεται». Νωρίτερα, εκ μέρους της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ανδρέας Παπαδόπουλος, είχε χαρακτηρίσεις τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως «Χρυσαυγίτες με πολιτικά». Και πάλι παρενέβη μεσω twitter ο ανεκδιήγητος Πάνος Καμμένος, αποκαλώντας τον «μπουζουκόβιο προικοθήρα πολιτικής κληρονομιάς», και προειδοποιώντας τον «να είναι προσεκτικότερος με τους ΑΝΕΛ». Ωραία πράματα ζούμε στην Ελλάδα, παιδιά. Μεγαλεία.

1 comment:

  1. Καλησπέρα Χρήστο και απο εμένα,

    Το μόνο που θα ήθελα να πω ειλικρινά και απόλύτως σοβαρά σε ημάς και υμάς είναι να μην ψηφίσουμε πάλι με κλειστά τα μάτια και τα αυτιά, όπως κάναμε 10ετίες ολόκληρες!!!!!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

    ReplyDelete

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...