Monday, August 29, 2011

ΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ!

"Γιουνάιτεντ", ο ένας, "Σίτι", ο άλλος, συνέτριψαν τα δύο γειτονόπουλα του βορείου Λονδίνου, Άρσεναλ και Τότεναμ, με σκόρ 8-2 και 5-1 αντίστοιχα. Μάλιστα, η νίκη της Μάντσεστερ Σιτι σημειώθηκε στην έδρα των "Πετεινών", το White Hart Lane.



Στο Όλντ Τραφορντ, η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο σήμερα (κρίνοντας συνολικά την πορεία του), έκανε το πάρτι της ζωής του, με τον Ουέϊν Ρούνι σε μεγάλα κέφια, να σημειώνει χατ-τρικ. 'Οσο για τους κατ' εφηξμισμόν "κανονιέρηδες", ο Χένρι Ουίντερ που παρακολουθησε τον αγωνα στο Μάντσεστερ, έγραψε στην Ντέιλι Τέλεγκραφ σήμερα ότι "έπειτα από το πιο ταπεινωτικό για την Αρσεναλ αποτέλεσμα από τότε που η Βικτωρία ήταν βασίλισα και όχι μπιραρία, η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι, και ο μεγαλύτερος φόβος των φίλων της είναι ότι ο προπονητής της Αρσέν Βενγκέρ θα την οδηγήσει σε ακόμα πιο εξευτελιστικές ήττες". Είναι αλήθεια πάντως, πως ο ικανότατος, δίχως αμφιβολία, αλλά και εξαιρετικά αλαζονικός και μονόχνωτος Γάλλος τεχνικός των "κανονιέρηδων" θα πρέπει, επειγόντως να αρχίσει να αγοράζει και μερικούς έμπειρους παίκτες (που τους είχε, μεταξύ μας, αλλά τους πουλησε), ώστε να προστατεύσουν και να εκπαιδεύσουν τους πιτσιρικάδες του.


Στο Ουάϊτ Χαρτ Λέϊν, η Τότεναμ δεν ηττηθηκε απλώς. Εξολοθρεύτηκε! "Δολοφόνος" της ήταν ο Βόσνιος Εντίν Ντζέκο, 25, ο οποίος αγοράστηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την γερμανική Βόλφσμπουργκ έναντι έναντι 32 εκατ. ευρώ. Ο Ντζέκο, που φαινεται να συμπληρώνει φοβερό δίδυμο με τον Νασρί που πουλησε ο Βενγκέρ,  πέτυχε τα 4 από τα 5 γκολ της Σιτι, και το άλλο ο Καμπουλ.


Στα διάφορα αγγλικά αθλητικά sites διαβάζω σχόλια οπαδών των ομάδων. Οι της Τότεναμ συμφωνούν σε ένα μόνο πράγμα. "Ευτυχώς, ή Αρσεναλ ηταν χειρότερη από μας. Εφαγε 8"!

1 comment:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΗΣΤΟ.

    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΔΩ ΧΑΛΙ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘ' ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SUPER LEAGUE ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Π.Ο. , ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΙ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ,ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ , ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ , ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΣΑΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ !

    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ LEEDS UNITED ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟΥΣΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΣΙΠ , ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ '70 ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΩΝ ΜΠΡΕΜΝΕΡ , ΜΟΡΤΙΜΕΡ , ΧΑΡΒΕΥ Κ.Λ.Π. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΕΣ ! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ !

    ΦΙΛΙΚΑ.
    ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

    ReplyDelete

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...