Wednesday, August 3, 2011

Οι άνθρωποι κάνουν τους αριθμούς

29.000 παιδιά πέθαναν από πείνα στη Σομαλία μέσα στους τελευταίους 3 μήνες, σύμφωνα με τον ΟΗΕ. Και μείς λέμε πως έχουμε κρίση και ... πεινάμε!

50 εκατ. ευρώ είναι το χρέος της "Ελευθεροτυπίας" σύμφωνα με τον Γ.Δ. της εφημερίδας κ. Πολυκανδριώτη. Ειναι η πρώτη φορά στην ιστορία της εφημερίδας, που οι εργαζόμενοι σε αυτήν δεν πληρώθηκαν. Δεν ειναι, πάντως, εκπληκτικό, το πώς οι περισσότερες εφημερίδες, που ασκούν κριτική στους πάντες (από την κυβέρνηση και τους οργανισμούς της, μέχρι και σε ιδιωτικές εταιρείες), για κακοδιαχείρηση, κλπ, τα έχουν κάνει θάλασσα στο ίδιο τους το σπίτι;

700 από τους περίπου 35.000 κατοίκους της Ζακύνθου, ποσοστό 2% δηλαδή, έχουν δηλώσει ότι είναι τυφλοί και λαμβάνουν ειδικό επίδομα τυφλότητας.

200 εκατ. ευρω έφτασαν τα χρέη της αλυσιδας σουπεμάρκετ Atlantic (ό μέχρι το 2009 15ος μεγαλύτερος εργοδότης στο σύνολο του ιδιωτικου και δημόσιου τομέα), που κήρυξε πτωχευση σήμερα 3/8/2011.

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...