Thursday, March 1, 2012

IN MEMORIAM: Ο ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΒΙΛΙΚΑΣ (1942-2012)



Αρχίσαμε να χάνουμε (μαζί με το μυαλό μας), και τον λογαριασμό από τις απανωτές απώλειες γνωστών και αγαπημένων μας προσώπων. Και είμαστε ακόμα στις αρχές Μαρτίου!

Χθές, έφυγε από τη ζωή αυτήν "ο ευγενέστατος Βασίλης Τσιβιλίκας", όπως τον αποκαλεί ο καλός μου φίλος Θοδωρής. Φίλοι και συνάδελφοί του χαρακτήρισαν "κεραυνό εν αιθρία" την είδηση του θανάτου του. Μετακομίστηκε στις 6.35 το πρωί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο με έντονο θωρακικό άλγος, και δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον συνεφέρουν. Πέθανε στο ασθενοφόρο.

Ανακοινώθηκε ότι αιτία του θανάτου του ηταν ανακοπή καρδιάς. Ηταν 70 ετών.

Τις προηγούμενες μέρες έπαιζε κανονικά στο θέατρο, στην παράσταση "Μια Ζωή Ποδήλατο", χωρίς να παραπονεθεί σε κανέναν για το παραμικρό.

Ο κωμικός ηθοποιός γεννήθηκε το 1942 στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από την Βίνιανη της Ερυτανίας. Ήταν παντρεμένος με την Αλίκη Τσιβιλίκα, πτυχιούχο νομικής, με την οποία απέκτησαν μια κόρη και έναν γιο.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή, στις 3 το απόγευμα, από το νεκροταφείο Αμαρουσίου.

1 comment:

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...