Thursday, March 15, 2012

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ


Σας ενημερώνω για το τελευταίο φετινό σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου που θα γίνει στις 9 μμ, την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012,  στην Αίθουσα σεμιναρίων του Οινου ο Αγαπητός στα Μελίσσια, Λεωφ. Πηγής 15.  (http://www.oinosoagapitos.gr)
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι : γενικά περί ελαιολάδου, κατηγοριοποίηση, τα οφέλη στην διατροφή, η διαδικασία συλλογής και πως γίνεται η σωστή ελαιοποίηση της ελιάς, η συντήρηση του ελαιολάδου, κανονισμοί και ποιοτικές παράμετροι , τι είναι και πως γίνεται η οργανοληπτική αξιολόγηση των ελαιολάδων και τέλος διεξαγωγή τυφλής γευσιγνωστικής αξιολόγησης 8 δειγμάτων ελαιολάδου.
Οσοι τυχόν ενδιαφέρονται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στο τηλέφωνο 210-6142200, με είσοδο 15 ευρώ.
Το σεμινάριο οργανώνει ο Βασίλης Φραντζολάς - M.Sc. Food Policy, γευσιγνώστης ελαιολάδου - φίλος και συνεργάτης του filoftero, όπου οι καταπληκτικές συνταγές του έχουν πολύ μεγάλη απήχηση.

No comments:

Post a Comment