Thursday, March 3, 2011

PERSONAE NON GRATAE

Οι δύο εκπρόσωποι (;) της αστυνομίας, ο κ. Λιακόπουλος και ο κ. Ντούμας, που "πλακώθηκαν" απόψε από τα "παράθυρα" του δελτίου ειδήσεων του Μέγκα, γύρω από το πως και γιταί σκοτώθηκαν οι δύσο αστυνομικοί της ομάδας "Δίας", Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη. Οπως εύστοχα σχολίασε απόψε στο Ράδιο Αρβύλα ο Γιάννης Κανάκης, πάντοτε η ίδια, αποκαρδιωτική και διχασμένη Ελλάδα να μαυρίζει τις ψυχές μας: Το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία. Το ΚΚΕ και ο Συνασπισμός. Ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ και ο Αρης. Η Αθηνα και η Θεσσαλονίκη. Αυτοι που δεν θέλουν τα σκουπίδια στον Δημο τους, αυτοί που είσης δεν τα θέλυν στον δικό τους. Οι υπέρ του μνημονίου και οι εναντίον του μνημονίου. Οι υπέρ του ασύλου, οι εναντίον του ασύλου. Οι "φταις εσύ", και οι "όχι εσύ φταίς". Οι καπνίζοντες και οι μή καπνίζοντες. Αυτοι που γουστ΄ρουν τα ριάλιτι σόου, και αυτοί που τα βρίζουν. Ο κλέψας, του κλέψαντος.

Κάθε φορά που λέω σον εαυτό μου "δεν μπορεί να γίνουν χειρότερα απ' ότι είναι τα πράγματα", την ίδια σχεδόν στιγμή συμβαίνει κάτι συμβαίθνει κάτι που με διαψεύδει παταγωδώς.

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...