Sunday, January 23, 2011

ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΟΛΑ...


... εκτός από Ιστορία.

Για το ΑΕΚάκι μου μιλώ, που συνετρίβη χθες από τον Ολυμπιακό Βόλου του επηρμένου Αχιλλέα Μπέου με 4-0. Δίκαιο αποτέλεσμα. Ηταν τοσο "μικρή" η ΑΕΚ, και και δεκα να έτρωγε, λίγα θαταν.

Η ομάδα κατάντησε έτσι γιατί:

1. Εχει "μικρούς" παράγοντες. Πρώην και νύν. Η μόνη ομάδα στον κόσμο που μία διοικησή της γκρέμισε ένα πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο, το γήπεδο, χωρίς να ξέρει εάν μπορεί να το ξαναχτίσει.
2. Εχει "μικρούς" παίκτες. Από το τωρινό ρόστερ οι μόνοι που αξίζουν να μείνουν είναι Μανωλάς, Μάκος, Ντιόπ, Σκόκο (αναπληρωματικός), και Λυμπερόπουλος-Δέλλας (τιμής ένεκεν). Ολοι οι άλλοι, δρόμο. Δεν ειναι δυνατόν να ασχολούμαστε ακόμα με το άν θα μείνει ο Μπλάνκο, άν ο Γκερέιρο θα θυμηθεί κάποτε τον παλιό του εαυτό, που δεν είδαμε ποτέ, ή άν ο Λεονάρντο θα δικαιώσει την μεταγραφή του!
3. Εχει "μικρούς" οπαδούς, και εννοώ τον συρφετό της Ορίτζιναλ, μαζί με τους καθοδηγητές τους, που πλέον είναι "επαγγελματίες φίλαθλοι".
4. Συμμετέχει σε άθλιο πρωτάθλημα μιας "μικρής" χώρας.
5. Εχει "μικρούς" προπονητές, που κάθε ένας αποδεικνύει ότι ο προηγούμενος ήταν καλύτερος!

Καληνύχτα ΑΕΚάκι μου. Θα τα ξαναπούμε με την Ελλάδα, όταν ξυπνήσει και αυτή!

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...