Tuesday, January 18, 2011

Καπνίσματος συνεχεια...


Διάβασα στις εφημερίδες σημερα, και πολύ χάρηκα, ότι ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου έδωσε σαφή εντολή στον Υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο, να σταματήσει να ασχολείται με εξαιρέσεις και "παραθυράκια" στον περίφημο "Αντικαπνιστικό Νόμο", και να προχωρήσει άμεσα σε ολική, και χωρ΄λις εξαιρέσεις, απαγόρευση του καπνίσματος, όπως ισχύει σε όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης, ακόμα και στην Τουρκία.

Εν τω μεταξύ, φίλος του μπλογκ, μου έστειλε αυτήν την φωτογραφία, που τράβηξε με το κινητό του, και δείχνει αυτό που γράφω στο σχετικό post, "Καραγκιόζηδες...": ό,τι, δηλαδή, στο εστιατόριο Cash, στο Κεφαλάρι, όχι μόνο καπνίζει όλος ο κόσμος, αλλά υπάρχει στην είσοδο του μαγαζιού ειδικό "περίπτερο" της εταιρείας Davidoff, εκπρόσωποι της οποίας πωλούν τσιγάρα σους πελάτες.

Τέλος, από τον ίδιο φίλο πληροφορούμαι ότι στο ίδιο μαγαζί, στο τραπέζι που καθόταν, ο λογαριασμ΄ςο στο τέλος δεν ήρθε με την νόμιμη απόδειξη, κάτι που συνέβη μόνο όταν το ζήτησαν οι πελάτες.

Προφανώς, κάποιοι εξακολουθούν να μήν θέλουν να καταλάβουν ότι η Ελλάδα βυθίζεται επειδή υπάρχουν "επιχειρηματίες" που ακόμα συμπεριφέρονται όπως τους καπνίσει!

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...