Tuesday, June 24, 2014

O STING ΚΑΙ ΤΑ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ



ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΜΑΘΙΟΥ ΤΟΜΑΣ ΣΑΜΝΕΡ, 62, Αγγλος μουσικός, γνωστότερος με το καλλιτεχνικό του όνομα, Sting. Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του είναι το Fields of Gold, σε ελεύθερη μετάφραση Χωράφι (ή Έκταση) από Χρυσάφι. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Daily Mail, δήλωσε ότι τα παιδιά του «δεν θα πρέπει να αναμένουν εκτάσεις από χρυσάφι», όταν έρθει η μέρα να εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο. Έχει τρεις κόρες και τρείς γιούς. Και, όπως είπε, θέλει, όπως και αυτός, να μάθουν να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις, να εργαστούν σκληρά για να αποκτήσουν χρήματα, και να μην περιμένουν να τα βρουν έτοιμα από έναν πλούσιο πατέρα.

ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ότι ο διάσημος ρόκ μουσικός έχει περιουσία που εκτιμάται γύρω στις 300 εκατ. στερλίνες. Εξήγησε όμως και στα 6 παιδιά του, είπε, ότι όταν πεθάνει δεν θα έχουν μείνει και πολλά, «διότι τα ξοδεύουμε». Και αυτό γατί εργοδοτεί περισσότερους από 100 ανθρώπους, εξήγησε, «και έχουμε κι άλλες τρέχουσες υποχρεώσεις προς τρίτους». Ο Sting εξήγησε στην εφημερίδα ότι τα παιδιά του συμμερίζονται τις απόψεις του, και ποτέ δεν του έχουν ζητήσει κάτι πέραν αυτού που θα ζητούσε ένα οποιοδήποτε παιδί που δεν έχει πλούσιο γονιό.

 «ΠΙΣΤΕΥΩ», είπε στην Mail, «ότι θα πρέπει να βοηθάς εκείνους που είναι κοντά σου να πάρουν τον δικό τους δρόμο, χωρίς να βασίζονται στη βοήθεια του μπαμπά». Βέβαια, συμπλήρωσε, «αν βρεθούν σε ανάγκη, οπωσδήποτε θα τους βοηθήσω, αλλά μέχρι στιγμής τα βγάζουν πέρα πολύ καλά». Ίσως με αυτήν την φιλοσοφία του Sting να ταιριάζει κι ένα άλλο πολύ σπουδαίο τραγούδι, το If You Love Somebody Set Them Free. Αν αγαπάς κάποιον, άφησέ τον ελεύθερο να φύγει.


ΤΑ παιδιά του είναι ο Τζόζεφ, 38, και η Φούξια, 32, από τον πρώτο του γάμο, και η Μρίτζιτ Μάϊκλ, 30, ο Τζέϊκ, 29, ή Έλιοτ Πολίν, 24, και ο Τζιάκομο Λουκ, 19, από τον δεύτερο.

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...