Monday, February 11, 2013

ΟΥΤΟΠΟΣ FOR PRESIDENT!


Το όνομά του είναι Κώστας Κυριάκου, και όλοι τον ξέρουν ως "Ούτοπο". Αυτό το όνομα χρησιμοποιεί και ο ίδιος πάντου και πάνττα. Είναι 1 από τους 11 υποψήφιους των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Κύπρου, ποιυ θα αντικαταστήσει τον οπωσδήποτε αναντικατάστατο Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος μόνο εάν γίνονταν εκλογές με δικαίωμα ψήφου στον Θάνο Μικ΄ρούτσικο, τον Χρηστο Θηβαίο και τον Βασίλη Παπακωσταντίνου θα έβγαινε παμψηφεί.

Λοιπόν, ο κ. Ούτοπος είναι φοβερή περίπτωση, και αναλαμβάνω καμπάνια υπέρ του. Το blog του www.outopos.wordpress.com, έχει στην προμετωπίδα του τη φράση "Ούτοπος για Πρόεδρος", και από κάτω, συμπληρωματικά, τα λόγια: "Επαναστατείστε, εξεγερθείτε, γαμ... τους τα κέρατα!".

Το βιογραφικό του, και το πολιτικό του μανιφέστο, όπως το διατυπώνει ο ίδιος, έχει ως εξής:

"Ο Κώστας Κυριάκου (Ούτοπος) γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1958. Ο πατέρας του κατάγεται από τον Άγιο Ερμόλαο και η μητέρα του από την Σύσκληπο. Υπηρέτησε στο πεζικό με τον βαθμό του έφεδρου ανθυπολοχαγού ενώ σπούδασε στην Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης με δικά του φυσικά έξοδα. Είναι Γεωργός – Συγγραφέας και είναι χωρισμένος με τρία παιδιά.
Μιλάει Ελληνικά και λίγα Αγγλικά. Του αρέσει η ποιοτική Ελληνική μουσική και η γυμναστική, ενώ αγαπάει την φύση. Λατρεύει τα σπορ αν και δεν υποστηρίζει κάποια ομάδα ιδιαίτερα. Παρακολουθεί ελάχιστα τηλεόραση και δεν διαβάζει εφημερίδες. Δεν πάει ποτέ διακοπές ενώ οδηγεί ένα Fiat Tembra.
Το αγαπημένο του χρώμα είναι το πράσινο. Δεν πηγαίνει εκκλησία και δεν νηστεύει ποτέ. Προσέχει όμως την διατροφή του και το αγαπημένο του φαΐ είναι ο μουσακάς. Από ποτά του αρέσει ο χυμός και δεν πίνει ποτέ αλκοόλ
Όταν νικήσει την καλπονοθεία και εκλεγεί θα οικοδομήσει σωστά όλες τις πόλεις και θα απαγορεύσει κάθε ιδιωτικοποίηση. Θα απαγορεύσει κάθε κακή συνήθεια και θα δώσει βαρύτητα στην υγεία των ανθρώπων μέσα από ένα σύστημα καλών συνηθειών. Τέλος θα απαγορεύσει τον γάμο μεταξύ ανδρών και γυναικών, αντιπροτείνοντας ένα καθεστώς ελεύθερου έρωτα."

2 comments:

  1. Αυτοοοός είναι Επαναστάτης, όχι αστεία. Χα χα χα!
    Υ.Γ. Τη Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης την τέλειωσε ή έμεινε αιώνιος φοιτητής? Δεν το διευκρινίζει στο βιογραφικό του.

    ReplyDelete
  2. Τι αποτέλεσμα είχε η καμπάνια;
    Σήμερα, την επαύριον των εκλογών, ξέρουμε πόσοι Κύπριοι έδειξαν το χιούμορ τους και τον τίμησαν με την ψήφο τους;

    ReplyDelete

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...