Tuesday, June 18, 2013

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ, όπως μεταδόθηκε χθες το μεσημέρι, από το Twitter του έγκυρου, αλλά και κάποτε ανεκδιήγητου, BBC: «Ο Δούκας του Εδιμβούργου περπάτησε ασυνόδευτος στο αυτοκίνητό του αναχωρώντας από το νοσοκομείο, και τώρα οδικώς κατευθύνεται προς το Windsor Castle». Με συγχωρείται, αλλά η συγκεκεριμένη είδηση είναι από εκείνες που ανασταίνουν τον χειρότερο εαυτό σου, και τον οδηγούν να κάνει την χυδαία εκείνη χειρονομία της κάθετης κίνηση της χειρός, ή και αμφοτέρων των χειρών, απ’ τα πάνω προς τα κάτω, κατευθύνοντας την προσοχή προς το σημείο εκείνο όπου η είδηση και οι πρωταγωνιστές της μπορούν να βρουν ανάπαυση.

1 comment:

  1. η είδηση μου θυμίζει την περιγραφή του Παπαγιαννόπουλου για την άφιξη του πρίγκηπα(ξυπόλυτος πρίγκηψ) στο ξενοδοχείο.
    Ο πρίγκηψ αφήχθη εχθές στις 2.45 απεσύρθη στα διαμερίσματα του, στην συνέχεια έφαγε (έφαγε τον περίδρομο) χαβιάρι και τελείωσε με ταουκιοξού.

    καλημέρα
    Παναγιώτης

    ReplyDelete

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...