Thursday, June 20, 2013

Η ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Tη θλίψη του για την ευκολία με την οποία το ελληνικό δημόσιο και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας έσπευδαν να πληρώνουν τις συμβάσεις για τα υποβρύχια χωρίς να έχει υλοποιηθεί κανένα από τα αντισταθμιστικά οφέλη εξέφρασε από έδρας ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων της Αθήνας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, στη δίκη με βασικό κατηγορούμενο τον Ακη Τσοχταζόπουλο.

Τα παρακάτω λόγια του σίγουρα θα έμπαιναν ως παράγραφο στην Πραγματική Ιστορία της Μεταπολιτευτικής Ελλάδος, εάν γραφόταν ποτέ:

«Μου προκαλεί θλίψη ως Εισαγγελέα και κυρίως ως έλληνα πολίτη ότι υπάρχει σύμβαση αντισταθμιστικών οφελημάτων για παροχές , υποδομές κλπ και δεν υλοποιήθηκε καμία. Παρόλα αυτά η ελληνική πολιτεία ασθμαίνουσα έσπευδε να πληρώνει τον οποίο προμηθευτή . Δεν ξέρω αν αφορά αυτό τους κατηγορούμενους αλλά θέλω να δείξω πως δρα διαχρονικά η ελληνική πολιτεία . 300 εκατομμύρια ευρώ ζήτησαν , 500 ζήταγαν τα έπαιρναν από την ασθμαίνουσα πολιτεία».

(Πηγή είδησης: in.gr)

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...