Tuesday, April 24, 2012

Ο ΡΟΜΠΙΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ

Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής των Bee Gees, Ρόμπιν Γκιμπ, ξύπνησε από το κώμα στο οποίο είχε πέσει εδω και μία, και πλέον, εβδομάδα, δείχνοντας όμως, επί του παρόντος, ελπιδοφόρα σημεία ανάρρωσης. Ο εκπρόσωπός του Ντάγκ Ράϊτ, είπε ότι μπόρεσε να κουνήσει το κεφάλι του και να επικοινωήσει έτσι, με νεύματα, με μέλη της οικογένειάς του, που ειναι συνεχώς του πλευρό του, από τότε που εισήχθη σε νοσοκομείο του Λονδίνου, και προσεύχονται αδιάκοπα.

Ο ηλικίας 62 ετών τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος που ξεκίνησε από την Αυστραλία για να κατακτήσει όλο τον κόσμο στη δεκαετία του '70, έπεσε σε κώμα όταν έπαθε πνευμονία, στη μάχη που δίνει εδώ και καιρό με τον καρκίνο στο έντερο και το συκώτι.

Όπως διαβάσαμε στο site του BBC, η γυναίκα του Ντουίνα παραδέχτηκε ότι ο Ρόμπιν δάκρυσε όταν εκείνη του σιγοτραγούδησε το Crying του Ρόϊ Όρμπισον, όσο ήταν σε κώμα. Του τραγουδούσε, επίσης, και ο αδελφός του Μάρι Γκιμπ, επίσης μέλος των BBC, για να τον κρατήσει, λέει, στη ζωή.

Ο δίδυμνος αδελφός του, Μόρις Γκίμπ, πέθανε το 2003 σε ηλικία 53 ετών. Ο μικρότερος αδελφός του, Άντι Γκιπμ, πέθανε από καρδιά του 1988 σε ηλικία 30 ετών.



Αυτό το βιντεάκι, τόχουμε ξανανεβάσει. Είναι ζωντανή ηχογραφηση από αράσταση των Bee Gees στο Royal Festival Hall στη δεκαετία του '70. Ακουμε τον Ρόμπιν Γκιμπ στην αξεπέραστη ερμηνεία του στο τραγουδι I Started A Joke - σε ελεύθερη μετάφραση "Εν' Αστείο Έκανα".

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...