Thursday, June 7, 2012

Ο ... ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΔΕΙΡΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ

Νά'το, λοιπόν, το αληθινό πρόσωπο του φασισμού, που εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή, και που κάποιες χιλιάδες άνθρωποι, με την ψήφο τους, έστειλαν στη Βουλή. Ο εκπρόσωπος τύπου του φασισιτικού κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος απέδειξε ότι δεν είναι τυχαία η φήμη του αγριοτραμπούκου που τον ακολουθεί, και ο οποίος αυτές τις μέρες δικάζεται για σοβαρά ποινικά αδικήματα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που μόλις αναρτήθηκε, έρριξε νερό στο πρόσωπο της Ρένας Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, και κτυπησε την Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ. Οι φράσεις που βγηκαν από το στόμα του, θυμισαν γραφόμενα στήν πίσω μεριά πόρτας δημόσιου αποχωρητηρίου. Ολα αυτά συνέβησαν κατα την διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος έκπληκτος προσπάθησε να αποτρέψει τον μαινόμενο και άνανδρο τραμπούκο από το να συνεχίσει τις επιθέσεις του εναντίον δύο γυναικών.
Το Κράτος αυτό, θέλω να ελπίζω ακόμα, διαθέτει νόμους. Ο Κασιδιάρης πρέπει να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο. Να πάει δικαστήριο, να καταδικαστεί (η ενοχή του είναι πασιφανής και αυταπόδεικτη), να του αφαιρεθεί το δικαίωμα να λάβει μέρος σε εκλογές, και να οδηγηθεί στη φυλακή.
Ο τύπος αυτός, που δεν διαφέρει σε τίποτα με όλα τα άλλα στελέχη της φασιστικής Χρυσής Αυγής, απέδειξε ότι, όσο και εάν το προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να εμφανίσουν ένα άλλο προσωπείο, η αληθινή τους φάτσα δεν κρύβεται με τίποτα.
Η Δημοκρατία δεν μπορεί, και δεν πρέπει να τους αφαιρεί τον λόγο. Όταν παρεκτρέπονται, όμως, σε ποινικές πράξεις, και μπορεί και πρέπει να παρέμβει.
Η Ελλάδα έχει αρκετά προβλήματα για να έχει την ... πολυτέλεια να ασχολείται με διαταραγμένα παλιόπαιδα σαν τον παλαιστή του βίντεο. Και όσοι τους έδωσαν ψήφο στις 6 Μαίου, άς τους την αφαιρέσουν και ας τους ξαναστείλουν εκεί όπου ανήκουν: στα αζήτητα!

ΥΓ: Δυστυχώς, απ' ότι έμαθα, ό άνδρας (;) Κασιδιάρης διέφυγε της σύλληψης.

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...