Friday, June 22, 2012

ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


*** Ε ρε και να γίνει απόψε το θαύμα!

*** Γράφει ο Στέφανος Κασιμάτης, "Φαληρεύς" στη στήλη του, σήμερα, στην "Καθημερινή", για την στελέχωση της νέας "κυβέρνησης ευθύνης" όπως επέλεξαν να την ονομάζουν:

"Παίρνοντας επιτέλους, στα χέρια του το πολυπόθητο τρόπαιο της πρωθυπουργίας, ο Αντώνης Σαμαράς έσπευσε να πληρώσει τα γραμμάτια σε όσους τον είχαν στηρίξει, ιδίως στους πιο ααιτητικούς πιστωτές, εκείνους που η δυσαρέσκεια θα τους έκανε επικίνδυνους. Έτσι, βρεθήκαμε με μία, ως επί το πλείστον γαλάζια κυβέρνηση, αποτελούμενη από Παπουτσήδες και Μαριλίζες."



*** Και στο βασικό άρθρο στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας,  υπό τον τίτλο "Οι Προσδοκίες", ξεχωρίζω τη φράση: "Η ΝΔ εκπροσωπείται με αρκετούς νέους ή έμπειρους πολιτικούς, αλλά σε καίρια πόστα έχουν βρεθεί άτομα που εκφράζουν ό,τι πιο παλαιοκομματικό και αντιρρυθμιστικό". Ονόματα δεν λέμε αλλά, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουμε δύο, από τους οποίους τον έναν τον αποκαλούν "τίποτα", και τον άλλον "κοκκινο"...


*** Από το πολιτικό γραφείο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, κ. Πάνο Θεοδοσιάδη.
Διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.
Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο.

*** Από το Γραφείο Τυπου του ΠΑΣΟΚ εξεδόθη προ ολίγου η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε, ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και του ευχήθηκε περαστικά.


*** Δεν ήταν σε κανένα πρωινό πάνελ σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Έτυχε...

*** Βιβλίο έβγαλε (από τις εκδόσεις Καστανιώτη), η Αγγελική Νικολούλη. Εχει τίτλο "Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου", και όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου που έλαβα, δεν είναι αισθησιακό αφήγημα αλλά "συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ". Είναι το πρώτο μυθιστόρημα της "Μις Μάρπλ" της ελληνικής τηλεόρασης, και μας προειδοποιεί ότι όσοι το διαβάσουν "θα τους κοπέι η ανάσα μέχρι την τελευταία σελίδα". Βασίζεται, λέει, σε πραγματική ιστορία που ξεκινά , με τί άλλο; μια εξαφάνιση!

*** Παρόλα αυτά, την Αγγελική Νικολούλη την επιλέγω, σε διπλανή στήλη ως "Ωραία της Ημέρας", και το εννοώ. Έχει "κάτι" επάνω της, που ελκύει πολλούς άνδρες...


*** Εθνική Ελλάδος γειά σου!...


No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...