Monday, June 11, 2012

Η "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ" ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ!..

Προσωρινή διαταγή για δέσμευση του τίτλου της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» και για απαγόρευση μεταβολής της περιουσιακής κατάστασης της εταιρείας Χ.Κ. Τεγόπουλος μέχρι του ποσού του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ εξέδωσε την περασμένη Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
Το δικαστήριο έκανε δεκτό σχετικό αίτημα εννέα εργαζομένων της εφημερίδας, οι οποίοι έχουν προσφύγει, διεκδικώντας αποζημιώσεις και δεδουλευμένα που αντιστοιχούν στο παραπάνω ποσό.

Εν τω μεταξύ, λίγες μέρες πριν, την αίτηση της Χ.Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις ΑΕ περί υπαγωγής στο άρθρο 99 είχε απορρίψει το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, «το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, κατόπιν της συζητήσεως της αιτήσεως της εταιρείας περί υπαγωγής στις διατάξεις του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα εξέδωσε υπ' αριθ. 704/2012 απόφασή του με την οποία απορρίπτεται τόσο η κύρια άσκηση περί υπαγωγής της εταιρείας στις παραπάνω διατάξεις όσο και η αίτηση λήψης προληπτικών μέτρων».

Τετέλεσται!

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...