Wednesday, July 24, 2013

ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ!...



 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ, πραγματικό όνομα Αντώνης Πασχαλίδης, 43, δημοφιλής τραγουδιστής. Πολλύς ντόρος έγινε αυτές τις μέρες στην Ελλάδα γύρω από ένα πάρτι στην κοσμοπολίτικη Ψαρού της Μυκόνου όπου τραγούδησε ενώπιον πλήθους «επωνύμων» του επιχειρηματικού και λάϊφσταϊλ κόσμου, αλλά και για τη φράση του «παιδιά, αν ήταν εδώ σήμερα ο Σόϊμπλε και μας έβλεπε, θα σηκωνόταν και θα περπατούσε ο π...ς». Χθες o Αντωνης Ρέμος, που γεννηθηκε στη Γερμανία, προέβη σε μία διευκρινιστική δήλωση, λέγοντας πως επρόκειτο όσα είπε για τον κ. Σόϊμπλε ήταν «το χιούμορ του μέσου Έλληνα», προσθέτοντας «σ’ αυτούς ανήκω κι εγω, και με αυτόν τον τρόπο αντιδρούμε στην σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε». Ο υπογράφων επέκρινε χθες, από τη στήλη αυτήν, τον όντως πολύ καλό τραγουδιστή, όχι επειδή σατίρισε τον Σόϊμπλε, αλλά επειδή σατίρισε μία φυσική αδυναμία του, το ότι δηλαδή ο άνθρωπος είναι ανάπηρος, και αυτό δεν μπορώ να το αποδεχτώ με τίποτα. Επίσης, επικρίναμε έντονα τους θαμώνες του πάρτι που, ακούγοντας τον Ρέμο να λέει τα πιο πάνω, πανηγύριζαν και χειροκροτούσαν σαν χούλιγκαν των γηπέδων.
 
ΥΓ: Η σκηνή, μου θύμισε ένα περιστατικό που έζησα ως αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυς πριν από κάποια χρόνια στο πάλαι ποτέ Διογένης Παλλάς της Αθήνας. Τραγουδούσε, θυμάμαι, ο Γιάννης Πάριος, και στο μπροστινό τραπέζι ήταν μεγάλη παρέα «επωνύμων επιχειρηματιών». Κάποια στιγμή, σε μία γιγαντοοθόνη πίσω, προβλήθηκε η εικόνα του Μίκη Θεοδωράκη, και η «μπροστινή παρέα» άρχισε να ρίχνει γαρδένιες και γαρύφαλλα επάνω στην οθόνη! Ταυτόχρονα, όταν στη οθόνη εμφανίστηκε ο μεγάλος Γρηγόρης Μπιθικώτσης να τραγουδά την «Δραπετσώνα» του Μίκη, (φωτό), ένας από τους θαμώνες, ιδιοκτήτης και μέσων ενημέρωσης, πήρε το μικρόφωνο από τον Πάριο, και άρχισε να τραγουδά με όλη τη δύναμη της φωνής του, το ρεφρέν «εμείς θα ζήσουμε, κι ας είμαστε φτωχοί»!

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...