Wednesday, June 22, 2011

Ας αρχίσουν οι χοροι...

Εννέα συλλήψεις για στημένα παιχνίδια στο στοίχημα του ΟΠΑΠ. Μεταξύ άλλων ο Σταύρος Ψωμιάδης, ο Αχιλλέας Μπέος και ο Γιώργος Τσακογιάννης, μεγαλοπαράγοντες της Καβάλας, του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηλυσιακού. Συνελήφθησαν ακόμα  ένας προπονητής, ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού καθώς και τέσσερις ακόμη «μπουκς» που φέρεται να διοργάνωναν τους ύποπτους αγώνες και τα στοιχήματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και ο γιός παράγοντα μεγάλης αθηναικής ομάδας, που φέρεται να εμπλέκεται στο "στησιμο" αγωνα της ομάδας του με ακριτική ομάδα, για τη Σουπερ Λίγκα.
Τη σχετική έρευνα πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛΑΣ σε συνεργασία με τις δικαστικές αρχές και το ΣΔΟΕ, ύστερα από σχετικό φάκελο που έστειλε στις ελληνικές αρχές η UEFA για 40 στημένα παιχνίδια. Επιβαρυντικά στοιχεία φέρεται να έχουν προκύψει για τους προσαχθέντες σχετικά με σειρά αγώνων της Α' και Β' Εθνικής, που είχαν χαρακτηριστεί από την UEFA ως «ύποπτοι» ή ακόμη και ως «άκρως διεφθαρμένοι» για την εξέλιξη των οποίων είχαν υπάρξει στοιχήματα μεγάλων ποσών και οι επιτήδειοι είχαν κέρδη πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
 
Ας αρχίσουν οι χοροί έστω και από το ποδόσφαιρο. Νά ξεβρωμίσει ο τόπος απ' όλα τα λαμόγια που τόσα χρ΄νια σουλατσάρουν στη κοινωνία μας ανανόχλητοι, προβαλλλόμενοι μάλιστα και ως superstars του σύγχρονου, και θλιβερού ελληνικού lifestyle. Μπουζούκια, γκόμενες, σκάφοι, πούρα, μαγιές, τσαμπουκάδες και νταηλίκια.

2 comments:

  1. " ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Τ' ΑΠΟΣΤΗΜΑ " "ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ " ΚΛΠ , ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟΝ " ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ " ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ , Π.Χ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΡΚΕΙ ΑΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ! ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , ΘΟΔΩΡΗΣ

    ReplyDelete
  2. Το φαινόμενο της ανηθικότητας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, της μίζας, του εύκολου κέρδους και της προσωπικής ωφέλειας (ενάντια στο κοινωνικό σύνολο) είναι παγκόσμιο.
    Δεν υπάρχει χώρα, υπουργός, πρίγκηψ, τραπεζίτης, πρωθυπουργός, που να μην έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο, λοβιτούρα και απάτη.
    Η απάντηση πρέπει να περιέχει την εξέγερση και την αυτοδικία.
    Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοτιμωρίας και κάθαρσης από τους πολιτικούς και λοιπούς παράγοντες.
    Διαφορετικά θα συνεχίσουμε να ακούμε (και με τον καιρό θα λησμονούμε) για κάθε είδους δομημένα ομόλογα, Γιοσάκης, μίζες υποβρυχίων, Χριστοφοράκος, Βατοπαίδι, Τσοχατζόπουλος, Χρηματιστήριο και δε συμμαζεύεται, που λέει και η διαφήμιση.

    ReplyDelete

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...