Tuesday, September 28, 2010

Αξίζουν κάθε υποστήριξη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα της Φλόγας
(Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια)
και η
Ομάδα του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς,
σας καλούν στον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί
τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου στις 16,30 το απόγευμα
στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Νηαρ Ηστ)  Near East  της Καισαριανής

Στην ομάδα του Ολυμπιακού θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια κόσμου σε όλη την Ελλάδα.
Στην Ομάδα της Φλόγας συμμετέχουν γονείς παιδιών που τα παιδιά τους υποβάλλονται σε θεραπεία στα Ογκολογικά Τμήματα των παιδιατρικών Νοσοκομείων «Αγλαΐα Κυριακού» και «Αγία Σοφία», καθώς και φίλοι εθελοντές της Φλόγας.  Μια ομάδα που παίρνει τις χαρές της ζωής στα χέρια της, την ίδια στιγμή που δίνει τη μάχη για την υγεία των παιδιών της.
Στην ομάδα της Φλόγας επίσης συμμετέχουν, τα «παιδιά της Φλόγας», σήμερα νέοι ενήλικες,  από το Σύλλογο ΚΥΤΤΑΡΟ, που είχαν νοσήσει στην παιδική ηλικία και σήμερα απολαμβάνουν τα αγαθά της καλής υγείας.
Όσοι βρεθείτε μαζί μας στην εξέδρα, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε έναν αλλιώτικο ποδοσφαιρικό αγώνα, που θα σας προσφέρει πραγματικές συγκινήσεις, γιατί οι μοναδικοί νικητές θα είναι η αδελφοσύνη και ο ανθρωπισμός από τη μια και η δύναμη και η αξιοπρέπεια από την άλλη.
·         Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Καισαριανής κος Σπύρος Τζόκας.
·         Θερμά ευχαριστούμε τους Βετεράνους του Ολυμπιακού για την ανταπόκριση στο αίτημά μας για την πραγματοποίηση του αγώνα, καθώς και το Δήμο Καισαριανής για την παραχώρηση του γηπέδου.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...