Sunday, January 20, 2013

ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

Πειραγμένα ανθρωπάκια, με γκαζάκια στον εγκέφαλο, έκαναν σήμερα "τυφλό κτύπημα", ευτυχώς περιορισμένης ισχύος, στο The Mall Αthens. Από την έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού, γύρω στις 10 το πρωί, τραυματίστηκαν δύο άνδρες της Υπηρεσίας Ασφαλείας του Mall, αλλά ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου. Ό,τι και να είχαν μεσα στο μυαλό τους οι δράστες (εκτός από τα γκαζάκια τους!), σίγουρα πρόκειται για μία ενέργεια αποσταθεροποιητική, σε μία φάση όπου η χώρα προσπαθεί, με χίλιες δυο δυσκολίες, με χίλια δυό λάθη, αλλά προσπαθεί, να σταθεί στα δυο της πόδια και να επιβιώσει. Δεν αναμένω με κανένα ενδιαφέρον τις προκηρύξεις τους. Θεωρώ ότι από την Μεταπολίτευση και μετά που άρχισε αυτή η φάμπρικα των τρομοκρατικών κτυπημάτων και των συνακόλουθων βαρύγδουπων προκηρύξεων των δραστων, έχουμε πολλοί από εμάς (σίγουρα εμείς οι δημοσιογράφοι) ξοδέψει άπειρη φαιά ουσία προσπαθώντας να εξηγήσουμε και να ερμηνεύσουμε τις ενέργειές τους. Χαμένος κόπος. Χαμένος χρόνος.

Πρόκειται, ξεκάθαρα, για στυγνό φασισμό, επενδεδυμένο με τον μανδύα της υποτιθέμενης "επαναστατικής" Αριστερας, που απλώς δίνει "δουλειά" και "νόημα ζωής", σε διάφορους τυχάρπαστους. Που, ακριβώς επειδή είναι "διάφοροι" και "τυχάρπαστοι", είναι και πολύ επικίνδυνοι. 

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...