Sunday, January 13, 2013

ΤΟ ΑΘΕΡΙΝΑΚΙ...


ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Δεν υπάρχει! Και εάν υπάρχει, φοράει «ερυθρόλευκα» και είναι Ολυμπιακός Πειραιώς! Ή φοράει μαύρα και κάνει τον διαιτητή. Προχθές στη Λεβαδειά, το παιχνίδι ήταν στο 0-0. Ο 4ος διαιτητής είχε υποδείξει καθυστέρηση 5 λεπτών. Ο ρέφερι, όμως, κ. Μιχάλης Βοσκάκης, μάλλον βοσκούσε πρόβατα, ξέχασε λοιπόν να κοιτάξει το ρολόι του μόνο όταν ο Αλγε(ρ)ινός Ραφίκ Τζιμπούρ, ο αποκαλούμενος και «τρομοκράτης» (φωτό) πέτυχε τέρμα στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων. Το μεγάλο ψάρι, πάντα θα τρώει τα μικρά. Υπογραφή: Η αθερίνα, που ακούει στο όνομα ΑΕΚ!

3 comments:

  1. Εχθές εντελώς συμπτωματικά , αφού βρέθηκα για εντελώς άλλους λόγους στην περιοχή , αντίκρυσα το χώρο ( χωράφι πλέον ! ) όπου μέχρι πρίν μερικά χρόνια έστεκε ταλαιπωρημένο μεν περήφανο δε το γήπεδο Νίκος Γκούμας καί ξαφνικά βούρκωσα !!

    Αυτά καί καλή εβδομάδα για αύριο.
    Θοδωρής Αγγελίδης

    Υ.Γ.Ή Α.Ε.Κ. ούτε αθερίνα δεν είναι αλλά μάλλον χάνος !

    ReplyDelete
  2. Κε Μιχαηλίδη, σήμερα το πρωί μας διαβάσατε μία ιστοριούλα για την κότα την "στρουμπουλή" . Θα μπορούσατε να την αναρτήσετε στο ιστολόγιο σας;
    Σας ευχαριστώ.
    Σουζάνα Ιωακειμίδου
    Ρόδος

    ReplyDelete
  3. Δείτε παρακαλώ τα όσα έγιναν στο πεντέλεπτο της παράτασης. Ούτε δυο λεπτά ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε μιας και συνεχώς οι παίκτες του Λεβαδιακού προσποιούνταν τους τραυματίες - προφανής η σκοπιμότητα. Το φάουλ, από το οποίο προέκυψε το τέρμα, σφυρίχτηκε όταν μόλις είχε περάσει το πέμπτο λεπτό. Ο κανονισμός σε τέτοιες περιπτώσεις, όχι μόνον επιτρέπει, αλλά επιβάλλει τη συνέχιση του αγώνα μέχρι να χτυπηθεί το φάουλ και να εξελιχθεί η φαση. Οι παίκτες του Λεβαδειακού "επέτρεψαν" να κτυπηθεί το φάουλ, μετά από ένα ολόκληρο λεπτό. Και το τερμα επετέυχθη ακριβώς στο 6ο λεπτό και εικοστό τρίτο δευτερόλεπτο (6:23) της παράτασης. Μέχρι το 9ο λεπτό των καθυστερήσεων, το οποίο αναφέρετε εσείς υπάρχει μεγάλη διαφορά. Έτσι δεν είναι; Για μιαν ακόμα φορά μειώνετε την αξιοπιστία των δημοσιογράφων. Και όντως κάνετε την ΑΕΚ αθερίνα. Μπαγιάτικη όμως, που βρωμάει. Και μέθετε και λίγα σωστά ελληνικά. Δεν υπάρχει πόλη Λεβαδειά. Τα σωστά είναι Λεβάδεια ή Λειβαδιά - και το Λιβαδειά, λάθος δεν είναι. Όχι όμως Λεβαδειά! Ρωτείστε έναν γραμματιζούμενο, αν δεν πιστεύετε.

    ReplyDelete

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...