Sunday, September 25, 2011

Ομάδα σκορποχώρι...

3άρα ξεγυριστή και χορταστική "έφαγε" σήμερα η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, παίζοντας σύστημα-σκορποχώρι, με άμυνα χωνί. Στις θέσεις των επισήμων, ο υπερτιμημένος Αβραμίδης φόρεσε ύφος λυπημένο, σκεφτόμενος προφανώς το μεγάλο ντιλ που ετοιμάζει με τους Ιταλορώσους ιδιοκτήτες της εταιρείας-παιδική χαρά που ακούει στο όνομα Λε Πετίτ Σατώ που, άν δεν είναι προίμιο της παλαιάς τηλεοπτικής σειράς "Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι" (απόλυτα ταιριαστό με την ΑΕΚ), είναι οπωσδήποτε ιδανική ονομασία για εταιρεία που θέλει εύκολα και "παιδικά" να ξεπλύνει μαύρο χρήμα.

2 comments:

  1. Χρηήστο μου καλησπέρα μου φαίνεται πώς όπως όλοι οί ενωσιτες " ζαλίστηκες " καί εσύ αφού τόν " πρόεδρο " μας τόν λένε Αδαμίδη καί ουχί Αβραμίδη ! μήπως λέω καί σαν άριστος γευσιγνώστης εν' οψει καί τής λέμε τώρα έλευσης τής Λε Πετίτ Σατώ εγεύθεις κανά Σατώ Περινιόν ?!

    Α καί κάτι τελευταίο που , παρ' ότι έχουν περάσει 2 χρόνια απο τότε που ανέλαβε ό κος Αδαμίδης , δέν μπορώ να το κατανοήσω ούτε να το χωνέψω , είναι πώς ένας αν μη τι άλλο φέρελπις attorney in law του City αποφάσισε να εμπλουτίσει το βιογραφικό του καταπιανόμενος με τα της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. μήπως έχεις κάποια εξήγηση εσύ ?

    Φιλικά.
    Θοδωρής Αγγελίδης

    ReplyDelete
  2. Πόσο δίκιο έχεις Θοδωρή. Αυτήν την σκέψη σου, για το πώς ένας επιτυχημένος (όπως λένε) δικηγόρος στο Σιτι του Λονδίνου, αφήνει μια καλή και αξιοπρεπή σταδιοδρομία για να ασχοληθεί με το άρρωστο ελληνικό ποδόσφαιρο, και την εξίσου άρρωστη ΑΕΚ, την διατύπωσα και εγώ στην εφημερίδα.

    Για το "Αβραμίδης" ζητώ συγγνώμη, αλλά το αφήνω έτσι, για να έχει νόημα και το σχόλιό σου.

    Χρ.

    ReplyDelete

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...