Thursday, January 30, 2020

Ένα βλακόμετρο θα ήτο ό,τι πρέπει

Ο Ζουράρις στη Βουλή με πέδιλο

«O Μητσοτάκης, φευ, βλαστήμησε βαρειά εναντίον μου,  εξύβρισε την όλη πολιτική και πνευματική μου σταδιοδρομία, και ουδόλως, μέχρι σήμερα, χλανίσκιον έστω μετανοίας ενεδύσατο». Τάδε έφη  ο σε παραλήρημα  ευρισκόμενος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις, προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί απείχε από την προχθεσινή ψηφοφορία στην ολομέλεια της βουλής για την εκλογή της νέας Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, παρά το γεγονός ότι το ίδιο του το κόμμα την ψήφισε.


> Για ένα θέμα τόσο μεγάλης σημασίας, δηλώνει ότι δεν πήγε να ψηφίσει, διότι ο Μητσοτάκης δεν του ζήτησε συγγνώμη που κάποτε, όπως ισχυρίζεται, τον προσέβαλε. Μερικές φορές, παρόλο που βγαίνει από τα όρια της Δημοκρατίας, τείνω να συμφωνώ με τον την άπιοψη του αείμνηστου Μάνου Χατζιδάκι, που έλεγε ότι για να επικυρωθεί η εκλογή κάποιου από τον λαό ως βουλευτή, πρέπει αυτός να περάσει και ένας τεστ βλακόμετρου!

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...