Sunday, February 24, 2013

Η ΜΙΑ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ) ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ...



Χειροπέδες στην Ελένη Τεγοπούλου, αδελφή της εκδότριας Μάνιας, για ανεξόφλητες εισφορές προς το ΙΚΑ, πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το newsit.gr η 46χρονη Ελένη Τεγοπούλου συνελήφθη στην περιοχή του Νέου Κόσμου για μη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών προς το ΙΚΑ. ύψους 266.359,27 ευρώ.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών οι οφειλές προς το ΙΚΑ αφορούν την εταιρεία Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε της οποίας η Ελένη Τεγοπούλου είναι Αντιπρόεδρος.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλιο: Ξανατίθεται το ερώτημα, πως γίνεται μία επιχείρηση που κήρυξε χρεοκοπία καί δεν πλήρωσε στους υπαλλήλους της ούτε δεδουλευμένα, ούτε αποζημιώσεις, και που τώρα αποκαλύπτεται ότι μία από τις εκδότριες οφείλει τόσα λεφτά και στο ΙΚΑ, να ξανακυκλοφορεί σαν να μην τρέχει τίποτα;

Εάν είναι "άλλη Ελευθεροτυπία" αυτή που κυκλοφορεί τώρα, να μας το πουτν. Ή μάλλον να το πουν στον κοσμάκη που δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει, και νομίζει ότι είναι η "παλιά".

Εάν είναι η παλιά Ελευθεροτυπία, τότε (ως εφημερίδα που υπερασπιζόταν το δίκαιο των εργαζομένων), να φανεί συνεπής προς τις υποχρεώσεις της και να τους πληρώσει.

Διαφορετικά: δεν μπορεί να κάνεις τον προοδευτικό, ή/και τον αναρχοαυτόνομο (που πουλάει πολύ τελευταία), και στη συμπεριφορά σου να είσαι "μία από τα ίδια" με εκείνους που κατά τα άλλα κατηγορείς.

 

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...