Thursday, November 29, 2012

ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ



ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ. Αυτοί που κάνουν σεξ με ζώα. Στην Γερμανία, όπου η κτηνοβασία (που κακώς, εκεί, την ονομάζουν «ζωοφιλία») είχε νομιμοποιηθεί το 1969 («αρκεί το ζώο να μην πάθαινε ανεπανόρθωτη βλάβη», έλεγε ο νόμος!), πάνε τώρα να την απαγορεύσουν. Η κυβέρνηση συνασπισμού της κας. Μέρκελ, σκοπεύει μάλιστα να θέσει υπό ψήφιση νομοσχέδιο, στις 14 Δεκεμβρίου στην Μπούντεσταγκ,  που θα καθιστά την κτηνοβασία ποινικό αδίκημα. Όπως μετέδωσε χθες το BBC, θα επιβάλλεται πρόστιμο μέχρι και 25.000 ευρω, «σε κάποιον που θα υποχρεώσει ένα ζώο να προβεί σε πράξεις ξένες προς το είδος»!

1 comment:

  1. Τι άλλο θα ακούσουμε; "Αρκεί το ζώο να μην πάθαινε ανεπανόρθωτη βλάβη" δηλαδή να μπορεί να "ξαναχρησιμοποιηθεί"; Ποινικό αδίκημα αλλά και ψυχιατρικό περιστατικό. Η αιτιολόγηση πάλι "σε κάποιον που θα υποχρεώσει ένα ζώο να προβεί σε πράξεις ξένες προς το είδος" και στα τσίρκο τα υποχρεώμουν να κάνουν πράξεις ξένες προς το είδος.
    Χαρά

    ReplyDelete

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...