Saturday, August 22, 2015

"Λάθος επιλογή" και "με συμπεριφορά δικτάτορα" χαρακτηρίζει την Κωνσταντοπούλου το Μαξίμου

Τότε που αγαπιόντουσαν. Πριν αποκαλυφθεί ότι η Ζωή έχει "συμπεριφορά δικτάτορα", και καταλάβουν ότι ήταν "απλώς ένα λάθος"
Το Μέγαρο Μαξίμου, μέσω άτυπου σημειώματος, αντιδρώντας στα όσα δήλωσε χθες και σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής περί παραβίασης του Συντάγματος από Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με την διαδικασία προσφυγής σε πρόωρες εκλογές, δηλώνει ότι η κ. Κωνσταντοπούλου «συμπεριφέρεται ως δικτάτορας», και για πρώτη φορά αναγνωρίζει δημοσίως ότι η επιλογή της στο ύπατο αξίωμα της Βουλής από τον κ. Τσίπρα ήταν λανθασμένη.
Νωρίτερα σήμερα, και έχοντας συναντηθεί στη Βουλή με τον αποχωρήσαντα, μαζί με άλλους 24 βουλευτές, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη, και συγκροτήσαντα νέο πολιτικό σχήμα με την ονομασία Λαϊκή Ενότητα, η κα. Κωνσταντοπούλου είχε δηλώσει ότι η κυβέρνηση παραιτήθηκε και προσφεύγει σε πρόωρες εκλογές «στα μουλωχτά», και «παραβιάζοντας τους θεσμούς».
«Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή», αναφέρει η ολιγόλογη ανακοίνωση που εξεδόθη από πρωθυπουργικούς κύκλους στο Μαξίμου.
Μέχρι στιγμής, αντίδραση από την κα. Κωνσταντοπούλου δεν έχει υπάρξει, «αλλά να την αναμένετε», δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος. 

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...