Friday, August 14, 2015

Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΛΥΠΑΜΑΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!



Δήλωση Ευ. Βενιζέλου κατά την είσοδό του στη Βουλή για τη συζήτηση στην ολομέλεια επί του σχέδιο νόμου "Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της συμφωνίας χρηματοδότησης"

Όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα τους τελευταίους επτά μήνες,  η υπονόμευση της οικονομίας, η οπισθοχώρηση όλων των οικονομικών στοιχείων της χώρας, η ύφεση, η απώλεια του πρωτογενούς πλεονάσματος, το κλείσιμο των τραπεζών, το τρίτο μνημόνιο, το νέο μεγάλο δάνειο των 90 δισεκατομμυρίων, ο εξευτελισμός προσώπων και θεσμών, έχουν στην πραγματικότητα έναν υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο: τον κ. Τσίπρα.
Κοροϊδευόντουσαν μεταξύ τους στον ΣΥΡΙΖΑ, κι όλοι μαζί κορόιδευαν και κοροϊδεύουν τους Έλληνες πολίτες.  Κι από κοντά κι ο κ. Καμμένος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Βλέπετε τον ευτελισμό της Βουλής;
Ποιος έκανε Πρόεδρο την κα. Κωνσταντοπούλου;
Ποιος έφερε τη χώρα στο σημείο αυτό της εσχάτης εθνικής ταπείνωσης, να συνεδριάζει η Βουλή ξημερώματα για να πάμε αύριο στο eurogroup στο όνομα των αντιμνημονιακών ιαχών, ψεμάτων, ψευδαισθήσεων και εξαπατήσεων που έχουν κάνει τέτοια ζημιά στη χώρα.
Λυπάμαι, λυπάμαι, ντρέπομαι.

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...