Wednesday, November 30, 2011

Τα παιδιά της Βοστώνης

Ο έχων μόνιμη και σταθερή σχέση με τον λαικισμό, ο Πρόεδρος του συγκυβερνώντος (Χριστέ μου! Πόσες ταπεινώσεις θα αντέξει ακόμα ο τόπος;), του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ.), κ. Γ.Καρατζαφέρης χαρακτήρισε πρόσφατα τους κ.κ. Γ.Παπανδρέου και Α.Σαμαρά "παιδιά της Βοστώνης", θεωρώντας προφανώς ότι για τις όποιες πολιτικές τους ατέλειες, που πράγματι δεν ειναι λίγες, ευθύνεται το γεγονός ότι έκαναν μέρος των σπουδών τους στην μεγάλη αυτή πανεπιστημιούπολη της Μασαχουσέτης.


Κάποια άλλα παιδιά, λοιπόν, που σπουδάζουν εκεί, ή που ξεκίνησαν πρόσφατα την μεγάλη περιπέτεια της μάθησης (γιατί εκεί, πραγματικά, ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ - δεν παίρνεις απλώς πτυχίο...), με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Βερύκιου, έφτιαξαν ένα δικό τους ιστολόγιο (blog), το http://graecisbostoniensis.blogspot.com/, ώστε, από εκεί που βρίσκονται, να μπορούν και αυτοί να εκφράζουν τις δικές τους απόψεις, όχι μόνο για τα όσα συμβαινουν στη πατρίδα τους, αλλά και για όσα βιώνουν, ακούνε, και συζητούν στην Αμερική.


Ειναι αξιέπαινη η πρωτοβουλία τους, και αξίζει να την παρακολουθήσουμε και να την στηρίξουμε. Αλλωστε, "όλα τα παιδιά της Βοστώνης",, ευτυχώς, δεν ειναι εκ της πολιτικής πορφυρογέννητοι, αλλά ούτε και ελπίζουν ποτέ η καταξίωσή τους να έρθει από τυχάρπαστους τύπους σαν τον πνευματικά αστοιχείωτο Πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...