Monday, September 27, 2010

Τα αποβράσματα

Η ΑΕΚ έχασε χθες, 3-1, από τον Ολυμπιακό Βόλο στην έδρα του. Επαιξε άσχημα και άξιζε να χάσει.


Μετα το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδος, Ντουσαν Μπάγεβιτς, υπέβαλε την παραίτησή του, που έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Σταυρο Αδαμίδη.


Σημερα, ο κ. Αδαμίδης πήγε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες, και μίλησε στους ποδοσφαιριστές "με σκληρή γλώσσα", όπως λέει το κλισέ των αθλητικών ρεπορτάζ.






Μεταξύ άλλων, τους είπε ότι πρέπει να ανασκουμπωθούν, ότι η αδιαφορία τους δεν θα γίνει πιά ανεκτή, και ότι "η απόσταση μεταξύ αποθέωσης και ξυλοδαρμού" τους είναι πιά πολύ μικρή.


Η δήλωση αυτή ασφαλώς και οπλίζει τους πειραγμένους στο μυαλό, οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, με όσα πυρομαχικά χρειάζονται για να αναλάβουν και να εκτελέσουν τον ρόλο του "τιμωρού" των παικτών.


Ειναι μία επικύνδυνη "δήλωση" του κ. Αδαμίδη, ποου τον καθιστά ηθικό αυτουργό για ό,τι κακό μπορεί να συμβεί σε αυτήν την πολύπαθη ομάδα στην οποία, χρόνια τώρα, το μεγαλύτερό της πρόβλημα είναι αυτοί ακριβώς οι οργανωμένοι οπαδοί, της άλλοτε "σκεπαστής", καθώς καί εκείνοι που τους καθοδηγούν και τους φλομώνουν με φανατισμό καί ηλίθια ηθικά "πατήματα" του τύπου "η ΑΕΚ είναι θρησκεία", "η ΑΕΚ είναι Οικογένεια" και άλλες παρόμοιες σαχλαμάρες.


Οσοι προπονητές και εάν καθήσουν στον πάγκο αυτής της ομάδας, δεν θα επιτυχουν ποτέ εάν πρώτα η διοικηση δεν "καθαρίσει" τό τόπίο αυτό αυτά τα ορίτζιναλ αποβράσματα.

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...