Wednesday, March 11, 2020

PERSONA NON GRATA - Παύλος Πολάκης




Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας της Ελλάδος, κοινοποίησε χθες την προσωπική, επιστημονική άποψη για τον κορωνοϊό. Είπε, συγκεκριμένα, ότι «δεν μας ήρθε στην Ελλάδα από τους μετανάστες, αλλά από τους πλούσιους και τους χριστιανούς». 

Αυτόν τον άνθρωπο, τον είχε υπουργό ο κ. Τσίπρας. Και μάλιστα, έκανε την χώρα διεθνώς ρεζίλι όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία του να καπνίζει μέσα στο Υπουργείο του, κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου. 

Την φωτογραφία είχε δει τότε και ο πρώην Επίτροπος Υγείας της ΕΕ, Βιτένις Αντριουκαϊτις, ο οποίος τον πέρασε γενεές δεκατέσσερις, όμως ο κ. Πολάκης, πάλι δεν μάσησε. Απάντησε απρεπώς στον Επίτροπο και, βεβαίως, παρέμεινε στη θέση του.

Ο τότε Πρωθυπουργός δεν εκτίμησε ως σημαντικό το παράπτωμά του. Αλλά και τώρα, επειδή αρέσει γενικά στο ιερατείο του ΣΥΡΙΖΑ το γραφικό νταηλίκι του εκ Κρήτης πολιτικού (που μάλιστα τυγχάνει να είναι και ιατρός), προσπαθούν να κρύψουν το επιδοκιμαστικό τους χαμόγελο για την νεώτερη θεωρία του περί κορωνοϊού, και αφήνουν το θέμα να αιωρείται ώσπου να ξεφτίσει. Όπως ακριβώς άφησαν τον τόπο.

Τι άλλο να πεις; Ο βόθρος δεν έχει πάτο!


No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...