Saturday, August 30, 2014

PERSONA NON GRATA: Νίκος Νικολόπουλος



O βουλευτής Αχαϊας, γενικός γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Αντιπρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό, Νίκος Νικολόπουλος, 56. Μαθαίνοντας προφανώς την είδηση για την πρόταση γάμου που δέχτηκε ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ, από τον σύντροφό του Ντεστενέ Γκοτιέ, έκρινε σκόπιμο, ίσως και ευφυές για τα δικά του νοητικά μέτρα, να γράψει το ακόλουθο tweet: «Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών,στην Ευρώπη των... πουσταριών!!!». Ο Μπετέλ Ξαβιέ πληροφορήθηκε προφανές το περιεχόμενο του αισχρού tweet το πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και φλογερού επαναστάτη κατά του μνημονίου και υπέρ της δικής του περί ηθικής φιλοσοφίας, και του έγραψε το εξής: «Γεια χαρά. Έμαθα ό,τι κάτι θέλεις να μου πεις, αλλά δεν γνωρίζω ελληνικά. Συγγνώμη». Κακώς του απάντησε ο Λουξεμβούργιος πρωθυπουργός, δίνοντας αξία σε ένα τίποτα.

ΥΓ.: Λίγη ώρα μετά την πρώτη ανάρτηση, ο βουλευτής επανήλθε με μία … διόρθωση, «Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: "Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων".. δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ», κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...